Doi șoferi tineri din Bihor au fost prinși drogați la volan, la finalul săptămânii trecute

Foto: arhiva

Duminică, 26 iunie a.c., la ora 11.25, pe D.N. 19 C, în localitatea bihoreană Valea lui Mihai a fost depistat în trafic un tânăr de 20 de ani, localnic, în timp ce în timp ce conducea un autoturism, existând suspiciunea că s-ar fi aflat sub influența substanțelor cu efect psihoactiv, după rezultatul pozitiv obținut la testarea rapidă de drog.

De asemenea, sâmbătă, 25 iunie a.c., la ora 01.30, pe Calea Aradului din municipiul Oradea, polițiștii Biroului Rutier Oradea au depistat în trafic un bărbat de 27 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism, existând suspiciunea că s-ar fi aflat sub influența substanțelor cu efect psihoactiv, după rezultatul pozitiv obținut la testarea rapidă de drog.

Conducătorilor auto le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor cu caracter psihoactiv.

În ambele cazuri a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii rutieri continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană care se afla sub influența unor substanțe psihoactive.

Alte știri