Doi tineri, bănuiți că ar fi încercat să tâlhărească doi minori, reținuți de polițiștii orădeni

Marți, 19 iulie a.c., în urma cercetărilor efectuate și administrării probatoriului, polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea au dispus reținerea, pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor față de un tânăr de 16 ani, din comuna Oșorhei, județul Bihor și față de altul tot de 16 ani, din municipiul Oradea, bănuiți de comiterea infracțiunii de tentativă de tâlhărie.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii orădeni îi bănuiesc pe cei doi tineri că, la 15 iulie a.c., în jurul orei 21.30, în timp ce doi minori orădeni, se aflau în zona centrală a municipiului Oradea, ar fi încercat, prin violență, să-i deposedeze de banii pe care îi aveau asupra lor.

În urma agresiunii, una dintre victime a suferit leziuni pentru îngrijirea cărora a necesitat 5 – 6 zile de îngrijiri medicale.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii de ordine publică orădeni au identificat cu operativitate persoanele bănuite de comiterea faptei, acestea fiind depistate la scurt timp de la sesizare, în apropierea locului faptei.

Miercuri, 20 iulie a.c., cei doi tineri vor fi prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, în vederea dispunerii de măsuri legale față de acestea.

Polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celor în cauză.

Alte știri