Doi tineri bănuiți de repetate furturi din biserici, reținuți de polițiștii orădeni

Foto: banatfm.ro

Miercuri, 29 decembrie a.c., polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliției Municipiului Oradea au identificat și cercetat un tânăr de 25 de ani, din Oradea și un altul de 21 de ani, din comuna Săcădat, județul Bihor, bănuiți de comiterea infracțiunilor de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii orădeni îi bănuiesc pe aceștia că, în perioada 28 noiembrie – 27 decembrie a.c., pe timp de noapte, ar fi pătruns prin efracție în 11 biserici din Oradea și ar fi sustras, din fiecare, diverse sume de bani, provocând un prejudiciu total estimat la 14.700 de lei.

Tot miercuri, 29 decembrie a.c., în urma administrării probatoriului în cauză, polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Patrimoniului i-au reținut pe cei doi tineri, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Joi, 30 decembrie a.c., polițiștii orădeni îi vor prezenta pe cei doi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, iar procurorul se va adresa Judecătoriei Oradea cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliției Municipiului Oradea continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celor în cauză și pentru recuperarea integrală a prejudiciului cauzat.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri