Doi tineri bihoreni, depistați de polițiști în trafic, în timp ce conduceau sub influența drogurilor

Foto: ilustrativ

Joi, 26 ianuarie a.c., la ora 00.39, pe D.N.1, în localitatea bihoreană Tileagd, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene – Serviciul Rutier au depistat în trafic un tânăr de 25 de ani, din Aleșd, în timp ce conducea un autoturism.

În urma testării preliminare de drog, al cărei rezultat a fost pozitiv, există suspiciunea că tânărul ar fi consumat substanțe cu efect psihoactiv.

Tot joi, 26 ianuarie a.c., la ora 02.39, pe D.N.19, în localitatea bihoreană Biharia, polițiștii Secției nr.3 de Poliție Rurală Biharia au depistat în trafic un bărbat de 28 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism.

Și în acest caz, în urma testării preliminare de drog, al cărei rezultat a fost pozitiv, există suspiciunea că tânărul ar fi consumat substanțe cu efect psihoactiv.

Conducătorilor auto le-au fost prelevate probe biologice în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor cu caracter psihoactiv.

În ambele cazuri a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii rutieri bihoreni continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Distribuie informația
Alte știri