Doi tineri din Nucet au jefuit un magazin din Ștei

Foto: realitateadesatumare.net/

Marți, 3 martie a.c., la ora 05.45, polițiștii din cadrul Poliției orașului Ștei au fost sesizați în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U. 112 de la un bărbat de 40 de ani, din comuna Lunca, administrator al unei societăți comerciale cu sediul în Ștei că, în noaptea de 2 spre 3 martie a.c., persoane necunoscute au pătruns prin efracție în incinta magazinului din Ștei al societății și au sustras aproximativ 1.800 de lei, 30 de cartușe cu țigări, un monitor și alte bunuri, provocând un prejudiciu total estimat la 8.500 de lei.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii din Ștei au identificat cu operativitate persoanele bănuite de comiterea faptei ca fiind doi bărbați de 30, respectiv 29 de ani, ambii din localitatea Nucet, județul Bihor.

Polițiștii au recuperat de la cei doi aproximativ 90% din prejudiciul provocat.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de polițiștii din Ștei sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celor doi și pentru recuperarea integrală a prejudiciului cauzat.

Alte știri