Doi tineri din Oradea, depistați în trafic, în timp ce conduceau sub influența drogurilor

Foto: ilustrativ

Sâmbătă, 18 martie a.c., în jurul orei 01.00, pe strada Universității din municipiul Oradea, polițiștii Biroului Rutier Oradea au depistat în trafic un tânăr de 20 de ani, din localitatea Sălard, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism.

De asemenea, duminică, 19 martie a.c., în jurul orei 01.50, pe strada Sfântul Apostol Andrei din municipiul Oradea, polițiștii Biroului Rutier Oradea au depistat în trafic un tânăr de 19 ani, din Oradea, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism.

În urma testărilor preliminare de drog, ale căror rezultate au fost pozitive, există suspiciunea că tinerii ar fi consumat substanțe cu efect psihoactiv.

Celor în cauză le-au fost prelevate probe biologice în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor cu caracter psihoactiv.

În ambele cazuri a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii Biroului Rutier Oradea continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Distribuie informația
Alte știri