Doi tineri, dintre care unul din Bihor, prinși sub influența drogurilor la volan pe autostrada A1. Au fost testați pozitiv pentru canabis

Doi șoferi au avut test pozitiv pentru droguri, după ce au fost opriți pe autostrada A1 Sebeș-Sibiu. Au fost depistați în cadrul unor acțiuni organizate de Poliția Autostrăzi.

Este vorba despre un cetățean străin, în vârstă de 36 de ani, oprit joi, 9 februarie, în jurul orei 12.30, la km. 316 (zona Sebeș, județul Alba), pe sensul Deva (Sebeș) – Sibiu.

Al doilea este un tânăr în vârstă de 22 de ani, din județul Bihor. A fost oprit vineri, 10 februarie, în jurul orei 12.30, la km. 260 (zona Cristian, județul Sibiu), pe aceeași direcție, Deva (Sebeș) – Sibiu.

Ambii conducători auto au fost însoțiți la unități medicale unde li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii prezenței substanței psihoactive în organism, în cauză fiind deschise dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive.

Sursa: alba24.ro

Distribuie informația
Alte știri