Doi tineri vitezomani au rămas fără permis după ce au fost depistați de polițiștii bihoreni rulând ca la rally

foto : arhiva

La data de 4 iulie a.c., la ora 00.13, polițiștii Seriviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene au depistat în trafic o tânără de 20 de ani, din municipiul Oradea, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea Aradului din municipiul Oradea, cu viteza de 138 de km/h, înregistrată radar, în zona de limitare a vitezei de deplasare la 50 de km/h.

De asemenea, la data de 4 iulie a.c., la ora 00.18, polițiștii Seriviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene au depistat în trafic un tânăr de 19 de ani, din comuna Nojorid, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea Aradului din municipiul Oradea, cu viteza de 138 de km/h, înregistrată radar, în zona de limitare a vitezei de deplasare la 50 de km/h.

Ambii conducători auto, care au depăşit limita legală de viteză cu peste 70 de km/h, au fost sancţionați contravenţional cu 9 – 20 de puncte amendă şi cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 120 de zile.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri