Doliu in Camera Deputatilor. A murit un parlamentar din Bihor

Deputata PSD de Bihor, Adelina Coste, a incetat din viata, in noaptea de sambata spre duminica. Fosta candidata a social democratilor la Primaria Oradea a intrat in Parlament la alegerile din decembrie 2016, dar la inceputul acestui an a fost diagnosticata cu o boala grava care a tinut-o departe de bancile Camerei.

Adelina Coste a fost director al Cancelariei Prefectului Bihor inainte de 20010, apoi subprefect si consilier local PDL din 2012. In 2014 a intrat in Partidul Social Democrat in care a ocupat functiile de presedinte executiv BPL Oradea si vicepresedinte BPJ PSD Bihor. Prietenii spun ca Adelina a fost o luptatoare care a dus mereu batalii la limita imposibilului, a intrat in campanii politice pe care le refuzau chiar si barbatii iar in ultimele luni s-a luptat pana in ultima clipa cu boala care nu i-a dat nicio sansa.

In 2017, Adelina Coste nu a mai aparut in public si a tinut legatura cu lumea doar pe Facebook. Apropiatii care cunosteau problemele ei sanatate au sperat pana in ultimul moment intr-o minune, asa cum reiese si din comentariile la ultimele postari.

Dumnezeu s-o odihneasca in pace!

adelina Coste

Distribuie informația
Alte știri