Doliu în fotbalul bihorean. A murit Lucian Todea la doar 36 de ani

Fotbalul românesc este în doliu. Lucian Todea a murit, vineri, la vârsta de 36 de ani.

Cu adânca durere si tristete in suflete si cu ochii plini de lacrimi îl petrecem pe ultimul drum pe dragul meu frate Lucian Todea, a anunțat fratele fostului fotbalist. Inmormântarea va avea loc Duminica , 22 ianuarie , ora 14.00, la Capela Hasas, iar stâlpul are loc maine sambata 21 ianuarie începând cu ora 18.00, la Capela Orăseneascã. Bunul Dumnezeu sà te ierte si sà te odihneascã în pace. Nu te vom uita niciodatà si te vom purta mereu in sufletele noastre!

Format la LPS Bihorul Oradea, Lucian Todea a debutat în Liga 1 în tricoul echipei UTA Arad la 20 de ani pe 3 martie 2007.  Ulterior a mai jucat la FC Bihor, Lotus Băile Felix, Dinamo II București, Corvinul Hunedoara, CSM Râmnicu Vâlcea, SCM Zalău, Crișul Chișineu Criș. Ultima dată a fost legitimat la CS Oșorhei de unde s-a și retras în decembrie 2018.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Distribuie informația

Sogema face angajări. Se caută muncitori calificați și necalificați pentru croit, călcat, cusut cu mașina și cusut manual. Informații suplimentare la numerele de telefon: 0359412081 și 0773964846

Alte știri