Doliu în Jandarmeria Bihor. Un angajat al instituției a murit la doar 36 de ani

foto/ Jandarmeria Bihor

Jandarmeria Bihor e în doliu: Cu durere și regret anunțăm trecerea în neființă a camaradului nostru, Luca Viorel, la vârsta de 36 de ani, a transmis Jandarmeria Bihor.

Viorel a fost încadrat ca personal contractual – tâmplar, fiind angajat în urmă cu 14 ani. Tânărului i s-a făcut rău sâmbătă în timpul unei nunți la care participa în municipiul Beiuș.

Vestea tragică, venită fulgerător, lasă în urmă multă tristețe și durere, fiind o grea încercare pentru soția Adriana și cei doi copii. Suntem alături de familia îndoliată și ne exprimăm regretul pentru pierderea camaradului nostru, au scris colegii tânărului pe Facebook.

Înmormântarea va avea loc în data de 31.05.2022, ora 13°°, în localitatea Crâncești, comuna Dobrești, județ Bihor.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri