Doliu în lumea medicală. Șefa secției de Cardiologie din Sibiu a murit la Oradea unde era internată cu o formă gravă de SARS-CoV-2.

Pandemia de COVID-19 face o nouă victimă în lumea medicală. Șefa Secției de Cardiologie din Spitalul Județean Sibiu, Gabriela Eminovici, a murit, joi. Doctorița era internată la spitalul din Oradea cu o formă gravă de SARS-CoV-2. În vârstă de 55 de ani, aceasta era nevaccinată împotriva bolii.

Medicul fusese transferat, la cererea familiei, în spitalul din Oradea, pentru a putea beneficia de terapia ECMO – un „plămân artificial” care poate substitui activitatea plămânilor în cazurile extrem de grave, scrie Turnul Sfatului.

Medic primar cardiologie Gabriela Eminovici avea 55 de ani și era șefa Secției de Cardiologie I din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu. Aceasta a fost diagnosticată cu COVID-19, iar în data de 20 aprilie a fost internată pe secția de Boli Infecțioase. Din păcate, starea ei s-a agravat și a ajuns pe Secția ATI Modular a spitalului. Familia a cerut transferul, inițial, la un spital din Germania. Locul a fost însă ocupat și nu a mai fost posibil transferul.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri