Domeniile .ro mai vechi de 5 ani pentru care nu s-a plătit taxa de mentenanţă expiră la 1 iunie

Domeniile .ro înregistrate înainte de 1 martie 2013 vor expira începând cu data de 1 iunie 2018, dacă deţinătorii acestora nu achită taxa anuală de şase euro pentru serviciul de mentenanţă intrată de curând în vigoare.

Romanian Top Level Domain (RoTLD), citat de avocatnet.ro a explicat că domeniile .ro „se vor înregistra sau reînnoi pe o perioadă limitată de timp, minim 1 an și maxim 10 ani”.

Pentru reînnoirea numelor de domenii, posesorii trebuie să achite contravaloarea serviciului de mentenanță anuală, pentru perioada dorită, prin partenerul RoTLD care administrează domeniul”.
Domeniile .ro pentru care nu a fost plătită taxa anuală de şase euro pentru serviciul de mentenanță anuală vor primi starea de „pendingDelete”, urmând să fie şterse automat după 90 de zile, timp în care domeniul va fi nefuncțional, singura operațiune permisă fiind cea de reînnoire.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri