Domeniul Regal Săvârşin, redeschidere festivă, în faţa unui public numeros. Bihorenii nu au lipsit

Domeniul Regal Săvârşin a fost redeschis, duminică, în prezenţa Majestăţii Sale Margareta şi a Principelui Radu. A fost prezent un numeros public, venit mai ales din Arad, Timiş, Bihor şi Hunedoara. În piaţa din Satul Regal (la intrarea pe domeniu), a avut loc un concert de muzică clasică şi contemporană, susţinut de Cvartetul Arădean”, precizează o informare publicată de Familia Regală, pe pagina sa de Internet.

După concert, mai multe sute de persoane au vizitat Parcul Regal, Muzeul Automobilului, Atelierul Auto al Regelui Mihai, Magazinul de Suveniruri şi Casa Ceaiului.

Foto: stirileprotv.ro

Castelul folosit în mod curent de către membrii Familie Regale nu este deschis publicului, dar pot fi vizitate Muzeul Regal al Automobilului, Atelierul Auto al Regelui Mihai I, Casa Ceaiului, magazinul de suveniruri și parcul de 6,5 hectare care înconjoară castelul.

Programul de vizitare a Domeniul Regal Săvârşin în luna mai va fi astfel: în fiecare zi de la ora 9,00 la ora 18,00, în zilele de 1-12 mai şi 23-31 mai. Prețul unui bilet este de 30 de lei, iar copiii, studenții și pensionarii plătesc 15 lei. În primul an de vizitare, domeniul a atras circa 50.000 de vizitatori.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri