Domeniul Regal Săvârşin și-a deschis porțile pentru public

Foto: profit.ro

Domeniul Regal Săvârșin, din județul Arad, unde se află singura reședință privată a Familiei Regale în România, și-a deschis porțile pentru public începând cu data de 1 mai. Deschiderea oficială va avea loc în prezența Majestății Sale Margareta pe data de 10 mai.

Poate fi vizitat până la data 1 octombrie, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, între orele 9.00 și 18.00, astfel că cei interesați se pot plimba prin zonele prin care se plimbă membrii Familiei Regale din România. Grupuri organizate pot vizita domeniul și în restul lunilor anului, precum și în alte zile ale săptămânii, dacă solicită în prealabil, prin e-mail sau telefonic, o vizită specială. Un bilet costă între 5 și 20 de lei.

Sunt accesibile pentru public Satul Regal şi Parcul Regal, care includ Muzeul Automobilului, Magazinul de Suveniruri, Grădina Ascunsă, Micul Pavilion, Lacul şi insula, Grădina Toscană, Aleea Lungă şi Aleea Stejarilor Bătrâni.

Vizitarea Domeniul Regal se face cu respectarea tuturor măsurilor sanitare în vigoare.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri