Donatas Tarolis a semnat un nou angajament cu CSM CSU Oradea

Donatas Tarolis a semnat un nou angajament cu CSM CSU Oradea. Baschetbalistul originar din Lituania, în vârstă de 29 ani, înalt de 2.04 metri, evoluează la poziția 4 și s-a alăturat roș-albaștrilor în urmă cu un an.

Alături de CSM CSU Oradea, Donatas Tarolis a jucat și în Cupa României, respectiv în FIBA Europe Cup. El a ajutat formația de pe Crișul Repede să se califice în finala Cupei României și a Ligii Naționale, iar în drum spre aceste rezultate a contribuit la cea mai mare rată de succes (procentaj de victorii) din istoria echipei de baschet masculin de la CSM Oradea.

În prezent, Donatas face parte din lotul lărgit al echipei naționale a Lituaniei. Aceasta se pregătește pentru FIBA Basketball World Cup 2023, eveniment programat să demareze pe 25 August. Dacă va fi inclus în lotul de 12 al balticilor pentru Campionatul Mondial, Tarolis va face joncțiunea cu noua sa echipă de club de abia spre jumătatea lunii Septembrie.

Sezonul competițional 2023/24 va fi cel de-al 4-lea pentru Tarolis în România. El a jucat pentru U-BT Cluj-Napoca între 2019 și 2021, venind la CSM CSU Oradea în vara anului 2022.

Distribuie informația
Alte știri