Două firme au făcut donații pentru oamenii fără adăpost din Oradea

De la începutul pandemiei cauzate de SARS COV-2, comunitatea noastră a dat dovadă de empatie, atât persoane juridice, cât și persoane fizice fiind aproape de semenii lor mai puțin norocoși, donând, de la alimente de bază, la mâncare, fructe și cele necesare depășirii situației dificile prin care trecem.

S.C.Frescoverde SRL a venit în sprijinul persoanelor defavorizate din comunitatea noastră, respectiv a beneficiarilor Adăpostului de Noapte, oferindu-le 100 kilograme de legume congelate, spălate și curățate, pregătite pentru a fi gătite și servite.

Beneficiarii au primit cu bucurie pachetele cu legume, fiindu-le asigurată o parte din hrana zilnică. O ciorbă fierbinte, legume gătite în diverse feluri îi vor încălzi, oferindu-le de asemenea o sursă bogată de vitamine, esențiale pentru imunitate mai ales în sezonul rece.

Totodată, o persoană juridică, care a dorit să își păstreze anonimatul, oferă săptămânal beneficiarilor Adăpostului de Noapte, o masă caldă bogată.

Conform contractului de sponsorizare S.C. Frescoverde SRL va dona periodic persoanelor vulnerabile din municipiul Oradea: beneficiarilor Adăpostului de Noapte, asociațiilor și fundațiilor  din comunitatea noastră, rezidenților centrelor din subordinea DASO, precum și altor categorii de persoane vulnerabile, produsele congelate fabricate de către ei.

Cea mai mare împlinire o avem atunci când produsele noastre ajung pe mesele tuturor oamenilor, indiferent de condiția socială și se bucură de calitatea lor”, a precizat d-l Sorin Pogana, reprezentantul S.C. Frescoverde SRL.

Adăpostul de Noapte, situat pe str. J. Gutenberg nr. 8, cu o capacitate de 71 de locuri, vine în sprijinul persoanelor lipsite temporar de adăpost şi serviciile oferite aici răspund atât nevoilor de bază ale beneficiarilor, cât și sprijin pentru dezvoltarea abilităților practice pentru viață, integrarea pe piața muncii și consiliere, acestea contribuind la îmbunătăţirea nivelului lor de trai.

Având în vedere temperaturile scăzute de afară, dorim să reamintim și să îndrumăm comunitatea locală să anunţe despre zonele sau locaţiile în care se adăpostesc oameni ai străzii, la numărul de telefon al Dispeceratului Poliţiei Locale: 0259-969, în intervalul orar 10.00 – 22.00, care are disponibilă o mașină pentru ridicarea acestor persoane, sau la numărul de telefon non-stop 0359/466666 al Adăpostului de Noapte, persoanele cazate aici urmând să primească haine curate, ceai cald și nu în ultimul rând, sprijin pentru depășirea acestei perioade dificile din viața lor.

„Dorim să le mulțumim pe această cale oamenilor cu suflet mare din urbea noastră care continuă să ne ajute și înafara perioadei de sărbători, și reprezentanților S.C.Frescoverde pentru mâncarea donată, fiind alături de persoanele vulnerabile din comunitatea noastră, asigurarea nevoilor de bază, cum ar fi hrana zilnică a celor neajutorați, fiind de un real folos”, a precizat d-na Anca Grama, directorul Direcției de Asistență Socială Oradea.

Distribuie pentru prietenii tăi:
Alte știri