„Donează o carte, investeşte în viitor” – proiectul TLDL Oradea

Tinerii Alianței Liberalilor și Democraților din Oradea, au început, în data de 3 mai 2018, desfăşurarea proiectului „Donează o carte, investeşte în viitor” în cadrul căreia au intenţionat să strângă cât mai multe cărţi pentru reabilitarea zonei destinate cititului din Oradea.

Proiectul pe care l-au propus reprezintă o încercare de a repune în drepturi „cartea ” , de a aduce în atenţia oamenilor redescoperirea lecturii ca o plăcere, o relaxare, un izvor de cunoaştere şi visare fără egal!

“Suntem generația unde tehnologia și inovațiile sunt la un nivel foarte dezvoltat. Toți suntem la curent cu inovațiile și ceea ce ne oferă ele. Dar ce poate fi mai frumos și mai apreciat decât să poți ține în mâni și să poți răsfoi cărți ce au o istorie?! În viață avem o misiune, să împărtășim și cu alții cele știute sau aflate de noi. E frumos să poți lăsa ceva în urma ta. De aici a și pornit ideea de a face un proiect, unde să realizăm acest vis. Fiecare dintre noi are dreptul la educaţie, iar noi, TLDE Oradea, ne dorim să promovăm acest lucru”, susține Adrian Marina, președintele TLDE Oradea.

Distribuie informația
Alte știri