Dora Cernău, pe podium la concursul regional de discursuri Toastmasters

Patru reprezentanţi ai clubului Oradea Toastmasters au participat sâmbătă, 14 aprilie, la concursul regional organizat în Timişoara. Ei sunt: Eugen Antal (fondator al Clubului), Paul Breb (student), Dora Cernău (lector universitar) și Cătălin Fetea (economist).

Pe podium, la Timișoara, a urcat Dora Cernău care a ocupoat locul I pentru discursul în limba română: „Alegerea” și locul III pentru evaluare de discurs în limba engleză. Cu aceste rezultate, Dora va reprezenta Aria în cadrul etapei următoare, care va avea loc chiar la Oradea, în 28 -30 aprilie: Conferința de primăvară a Diviziei H.

Toastmasters International este o organizație non-profit care susține oamenii din întreaga lume să își dezvolte abilități de vorbit în public și de leadership, prin intermediul Cluburilor. În România, Toastmasters International susține de 10 ani oameni din toate categoriile sociale să devină mai încrezători în forțele proprii, iar clubul din Oradea celebrează anul acesta 5 ani de existență.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri