Dorin Corches va juca” in alta liga”, pe plan politic. E pe lista pentru europarlamentare

Vicepresedintele ALDE Bihor , Dorin Corches e pe lista partidului la alegerile europarlamentare din 26 mai. Figureaza, e drept, pe pozitia 20, neeligibila dar va fi o „locomotiva” pentru activul de partid din judet dar si pentru sustinatorii bihoreni ai formatiunii.

Atat in precampanie, cat si in campanie Dorin Corches va fi flancat in teritoriu de reprezentantii partidului, aflati pe primele pozitii ale listei pentru Bruxelles. E vorba de Norica Nicolai, Ovidiu Silaghi, Renate Weber, Varujan Vosganian .

ALDE Bihor a trimis deja la Bucuresti 18.000 semnaturi pentru sustinerea listei partidului, iar obiectivul declarat de liderul filialei, Ciprian Blejan este obtinerea a peste 10% din sufragii pe data de 26 mai. Dorin Corches a dorit sa clarifice un subiect mult discutat in ultimele zile.

ALDE militeaza pentru alegerea primarilor in doua tururi de scrutin. E o formula mult mai buna decat cea actuala, formula care avantajeaza doua partide mari, PSD si PNL. Pozitia ALDE in aceasta chestiune este neschimbata din anul 2015, mai spune vicepresedintele filialei bihorene.

Distribuie informația
Alte știri