Dorin Mihuţ: Echipa FC Bihor este pregătită să facă pasul în Liga a II-a

Fotbaliştii de la FC Bihor vor disputa miercuri de la ora 17:30, la Stadionul Municipal „Iuliu Bodola”, cel mai important joc al anului pentru ei, jocul care le poate aduce promovarea în Liga a II-a. Astfel, în meciul retur al finalei barajului, orădenii vor primi replica timişenilor de la CSC Ghiroda şi Giarmata Vii, după ce în tur, sâmbătă, la Ghiroda jocul a fost egal, 2-2.

Astfel, publicul spectator bihorean este aşteptat să umple tribunele stadionului orădean şi să încurajeze frenetic favoriţii.

În perspectiva acestei dispute, conducerea clubului FC Bihor a organizat marţi dimineaţă la Stadionul „Iuliu Bodola” o conferinţă de presă, la care au participat: preşedintele George Tătar, antrenorul principal Florin Farcaş şi antrenorul secund Dorin Mihuţ.

Primul care s-a referit la partida retur, de meircuri, a fost antrenorul secund Dorin Mihuţ, care s-a arătat destul de optimist.

„Eu zic că miercuri echipa FC Bihor este pregătită să facă pasul în Liga a II-a. Aşteptăm toţi suporterii să fie alături de noi, să umple stadionul şi să ne bucurăm după joc împreună. Nu este uşor, pentru că venim după un an foarte greu, în care nu am pierdut niciun meci, să nu uităm aceasta, cu o echipă foartă tânără. Dar, încă o dată spun, suntem pregătiţi ca miercuri să aducem bucurie suporterilor noştri. De asta ne-am apucat de fotbal. Eu zic că la sfârşitul jocului va fi toată lumea fericită”, a afirmat Dorin Mihuţ.

Despre cum îşi motivează jucătorii, în pofida mai multor probleme de efectiv, pentru jocul de miercuri, a vorbit şi antrenorul principal Florin Farcaş.

„Vreau să vă soun că noi o să încercăm să facem tot ce depinde de noi, pentru ca echipa asta să promoveze, pentru că merită să promoveze, la ce an am avut, merită copii să promoveze. Suntem o echipă tânără şi jucătorii trebuie susţinuţi, pentru că e momentul lor”, a conchis antrenorul principal al roş-albaştrilor.

Cu siguranţă nu va juca în partida de miercuri fundaşul stânga Alexandru Stoian, care are din nou probleme cu ligamentele. Cu probleme medicale mai sunt: Sergiu Ciocan, Florin Chitaş, Călin Jurj şi Sergiu Jurj.

În pofida declaraţiilor războinice ale adversarilor, preşedintele George Tătar este convins că miercuri suporterii echipei orădene se vor bucura de promovarea echipei favorite.

„Ei şi-au pregătit ambele jocuri să facă presiune, dar noi suntem foarte pozitivi şi miercuri va fi sărbătoare în Oradea. Noi le mulţumim suporterilor care au fost alături de noi, chiar dacă au avut condiţiile care le-au avut la Ghiroda, dar la noi trebuie să fie sărbătoare miercuri. Am primit o veste fantastică şi ieri legată de stadion. Suntem pe ultimii metri cu stadionul, la sfârşitul lunii iunie, început de iulie, se va da Hotărârea de Guvern, adică noi avem lucruri bune şi pozitive pe care le transmitem, dar, sigur că trebuia să facem anumite precizări, pentru că ei asta încearcă să pună presiune pe echipa noastră şi pe arbitri, aceasta este strategia lor. Dar, la noi trebuie să fie o sărbătoare, îi aşteptăm pe suporteri să vină să umple stadionul şi apoi să sărbătorim cu echipa, şi astfel să vadă şi ei ce înseamnă o echipă de fotbal, ce înseamnă FC Bihor”, a menționat în încheieire președintele clubului, George Tătar.

În ceea ce privește biletele puse în vânzare pentru acest joc, din cele 3 570, marți, la ora 15, erau vândute 2 636, astfel mai rămas 934 bilete disponibile. Ceea ce înseamnă că, cel mai probabil, la poarta stadionului miercuri, când se vor deschide porțile, la ora 15:30, vor mai rămâne maxim 200 de bilete disponibile.

Între timp, Federația Română de Fotbal a anunțat și brigada de arbitri la jocul de miercuri de la ora 17:30, FC Bihor Oradea – CSC Ghiroda și Giarmata Vii. Aceasta va fi formată din Horațiu Mircea Feșnic din Cluj-Napoca (arbitru FIFA) la centru, Alexandru Cerei, de asemenea din Cluj Napoca, și Mihai Marius Marica din Bistrița, la cele două tușe.
Arbitru de rezervă a fost ddesemnat Sorin Vădana tot din Cluj Napoca, observator pentru arbitri, Cristian Nica din Pitești, iar delegat de joc Aurel Ionescu din București.

Distribuie informația
Alte știri