Dorințele bihorenilor de Ziua Europei. Comunicat

Proiecte de infrastructură rutieră, investiții în Sănătate și sistemul de educație, dar și tratament egal cu celelalte state membre ale Uniunii Europene. Acestea au fost doar câteva dintre dorințele bihorenilor exprimate cu ocazia Zilei Europei în cadrul unei acțiuni a PSD Bihor.

În opt locații din județul Bihor, 100 de militanți ai Partidului Social Democrat și ai PES activists Bihor au invitat cetățenii să își spună părerea despre viitorul României în Uniunea Europeană și modul în care doresc să arate Planul Național de Redresare și Reziliență.

Mulțumim tuturor colegilor care s-au implicat în derularea acestui eveniment și tuturor bihorenilor care și-au făcut auzită vocea!

La mulți ani, Europa!  
La mulți ani, România!

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri