Doriți să vă îmbunătățiți abilitățile de comunicare și să vă simțiți mai încrezători în fața unui public? Toastmasters Oradea e soluția

Vă doriți să vă îmbunătățiți abilitățile de comunicare și să vă simțiți mai încrezători în fața unui public? Atunci vă invităm să vă alăturați comunității noastre Oradea Toastmasters, unde membrii noștri se ajută reciproc să-și dezvolte abilitățile de vorbire în public și de leadership.

În fiecare miercuri, începând cu ora 19:15, ne întâlnim la Comuniteca în cadrul magazinului Crisul la et. 1 pentru a discuta diverse subiecte, de la discursuri informative la dezbateri. Membrii noștri au oportunitatea de a se antrena în fața unui public prietenos și de a primi feedback constructiv.

Pe lângă întâlnirile săptămânale, Oradea Toastmasters organizează conferințe și concursuri de discursuri. Acestea sunt o oportunitate unică pentru membri de a evolua și de a-și exersa abilitățile de comunicare și leadership. În plus, concursurile de discursuri le oferă membrilor ocazia de a arăta ce au învățat și de a-și măsura capacitățile cu alți vorbitori talentați.

De ce să vă alăturați Oradea Toastmasters? Deoarece dezvoltarea abilităților de comunicare și leadership poate fi benefică pentru orice persoană. Indiferent dacă sunteți în căutarea unei noi cariere, vă pregătiți pentru o prezentare importantă sau doriți să vă simțiți mai încrezători în comunicarea cu ceilalți, abilitățile de vorbire în public și de leadership sunt esențiale.

Membrii Oradea Toastmasters provin din diverse medii profesionale și culturale și au diferite niveluri de experiență în vorbirea în public. Cu toate acestea, toți membrii noștri au în comun dorința de a se dezvolta și de a-și îmbunătăți abilitățile. Așadar, veți fi înconjurați de o comunitate prietenoasă și încurajatoare, care vă va ajuta să vă atingeți obiectivele.

Cât despre evenimentele viitoare, clubul Oradea Toastmasters este încântat să anunțe conferința de primăvară a Ariei D1, pentru cluburile din vestul țării ce va avea loc în 1-2 aprilie. La aceasta conferință vom desemna câștigătorii concursurilor de discursuri și vom avea parte de ateliere interesante. Atelierele vor aborda teme legate de coaching, comunicare și leadership și vor fi susținute de experți renumiți în domeniu, precum Mihaela Tatu, Luminița Popa, Dora Cernău, Ciprian Roșu și Răzvan Curcubătă. Aceștia vă vor oferi un spațiu de exersare, sfaturi utile și feedback constructiv.

Mihaela Tatu: Coach și trainer certificat, Mihaela are 30 de ani de experiență (Mihaela glumește spunând că că vorbește de când s-a născut și că fiecare an din viața ei i-a adus și o nouă experiență în comunicare, deci 30 de ani de viață sunt 30 de ani de experiență) timp în care s-a specializat în dezvoltarea liderilor și a strategiilor de comunicare. Este cunoscută pentru capacitatea sa de a inspira și împuternici oamenii să-și atingă potențialul.

Luminița Popa: Expert de resurse umane si coach acreditat, Luminița are o vastă experiență în coaching, training și dezvoltare personală. Atelierele sale sunt concepute pentru a ajuta oamenii să-și construiască relații puternice, să dezvolte abilități eficiente de comunicare și să-și atingă obiectivele personale și profesionale.

Dora Cernău: Lector, coach și trainer certificat, Dora este specialistă în comunicare, cu peste 10 ani de experiență în domeniu. Scopul ei este să ajute oamenii să-și depășească frica de a vorbi în public și să-și crească stima de sine pentru a putea prezenta discursuri structurate și captivante pentru auditoriu.   

Distribuie informația
Alte știri