Doriți să vă îmbunătățiți abilitățile de comunicare și să vă simțiți mai încrezători în fața unui public? Toastmasters Oradea e soluția

Vrei sa-ti imbunatatesti abilitatile de comunicare in limba romana si engleza? Ai ocazia sa faci asta la evenimentul organizat de Oradea Toastmasters, care va avea loc la Comuniteca in perioada 1-2 aprilie, incepand cu ora 10:00.

Evenimentul va include un concurs de discursuri si evaluari in limba romana si engleza, precum si workshop-uri. Participantii vor avea oportunitatea de a invata de la membri Toastmasters din Timisoara, Arad si Oradea, care participa la concurs precum si de la trainerii prezenti.

Unul dintre trainerii nostri, Razvan Curcubata, va sustine un training intitulat „Capteaza si mentine atentia publicului tau”, in care va dezvalui cum poti atrage atentia participantilor prin metode demonstrate de neurostiinta. Razvan este președintele Asociației SELLification4EDUcation, trainer certificat ANC si vorbitor in public, practician in Programare Neurolingvistica, public speaking coach si co-autor al mai multor carti.

Dora Cernau va fi si ea trainer la conferinta. Dora este lector, coach si trainer certificat, specializata in comunicare si are peste 10 ani de experienta in acest domeniu. Scopul ei este sa ajute oamenii sa-si depaseasca frica de a vorbi in public si sa-si creasca stima de sine pentru a putea prezenta discursuri structurate si captivante pentru auditoriu.

Luminita Popa si Ciprian Rosu vor sustine un training intitulat „Coaching-ul ca mod de viata”. Acesta va fi un workshop interactiv, care va aborda subiecte precum dezvoltarea personala, comunicarea si leadership-ul.

Luminița este expert de resurse umane si coach acreditat, are o vastă experiență în coaching, training și dezvoltare personală. Atelierele sale sunt concepute pentru a ajuta oamenii să-și construiască relații puternice, să dezvolte abilități eficiente de comunicare și să-și atingă obiectivele personale și profesionale.

Ciprian este coach profesionist, trainer, consultant și speaker, cu experiență în sisteme de management, resurse umane, cultură organizațională și pasiune pentru dezvoltare personală. A susținut cursuri, ateliere și discursuri pe teme variate, inclusiv leadership, comunicare, standarde ISO și inteligență emoțională.

Conferinta se va incheia cu un workshop sustinut de Mihaela Tatu, intitulat „Hai sa mai vorbim un pic”. Mihaela este realizator-prezentator de emisiuni radio si televiziune cu 30 de ani de experienta si un trainer certificat ANC in Tehnica si Arta livrarii discursului. Workshop-ul va fi o oportunitate excelenta pentru cei care doresc sa isi imbunatateasca abilitatile de comunicare si sa invete cum sa prezinte discursuri captivante si memorabile.

Participarea la acest eveniment este o oportunitate excelenta pentru cei care doresc sa invete si sa isi dezvolte abilitatile de comunicare si vorbit in public. Clubul Oradea Toastmasters organizeaza intalniri saptamanale de vorbit in public, în fiecare miercuri de la 19.30, iar participarea la acestea, precum si la conferinta din 1-2 aprilie, sunt gratuite.

Distribuie informația
Alte știri