Dosar penal pentru un bihorean, prins drogat la volan în localitatea Oșorhei

politia droguri

La data de 4 iunie, în jurul orei 11.00, pe D.N.1, în localitatea Oșorhei, județul Bihor, polițiștii Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene au depistat în trafic un bărbat de 46 de ani, localnic, în timp ce conducea un autoturism, existând suspiciunea că ar fi consumat substanțe psihoactive.

În urma testării preliminare, cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei și a consumului unor substanțe interzise.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii Serviciului Rutier Bihor continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care se afla sub influența unor substanțe psihoactive, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea.

Distribuie informația
Alte știri