Dosar penal pentru un bihorean prins la volan fără permis și sub influența alcoolului

Sâmbătă, 28 octombrie a.c., la ora 13.44, pe drumul județean 797, în localitatea bihoreană Sântandrei, polițiștii Secției nr.5 de Poliție Rurală Oradea au depistat în trafic un bărbat de 52 de ani, din localitatea Tărian, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că bărbatul care conducea autoturismul, prezenta o concentrație alcoolică de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii Secției nr.5 de Poliție Rurală Oradea continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul  fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri