Dosar penal pentru un oradean care si-a transformat apartamentul in magazin de imbracaminte contrafacuta

Peste 400 de obiecte de îmbrăcăminte și încălțăminte cu suspiciuni de contrafacere, fără documente legale de proveniență, descoperite de polițiștii de investigare a criminalității economice în locuința unui orădean.

Joi, 15 februarie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, în continuarea cercetărilor în dosarul penal instrumentat pe numele unui bărbat de 25 de ani, din municipiul Oradea, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală și contrafacere, au efectuat o percheziție domiciliară la adresa unde exista suspiciunea că acesta își desfășura activitatea infracțională.

În urma percheziției efectuată de polițiștii de investigare a criminalității economice pentru a documenta și proba activitatea infracțională a celui în cauză, au fost descoperite peste 420 de produse de îmbrăcăminte și încălțăminte care purtau însemnele unor mărci consacrate, în valoare totală de peste 15.000 lei, destinate comercializării.

Bunurile au fost indisponibilizate și ridicate în vederea continuării cercetărilor, pentru stabilirea prejudiciului total cauzat bugetului consolidat al statului, precum și titularilor drepturilor de autor.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor continuă cercetările pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză

Distribuie informația
Alte știri