Dosare penale pentru doi tineri bihoreni, prinși drogați la volan

La data de 30 iunie, în jurul orei 02.30, pe drumul județean 764, în localitatea Aștileu, județul Bihor, polițiștii Secției nr.7 de Poliție Rurală Tileagd au depistat în trafic un tânăr de 23 de ani, din localitatea Peștere, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, existând suspiciunea că ar fi consumat substanțe psihoactive.

Tot la data de 30 iunie a.c., în jurul orei 17.30, pe strada Piața 1 Decembrie din municipiul Oradea, județul Bihor, polițiștii Biroului Rutier Oradea au depistat în trafic un tânăr de 28 de ani, din comuna Cetariu, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, existând suspiciunea că ar fi consumat substanțe psihoactive.

În urma testării preliminare, cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoanele fiind conduse la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii consumului unor substanțe interzise.

În ambele cazuri a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care se afla sub influența unor substanțe psihoactive.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri