Dosare penale pentru doi tineri, prinși drogați la volan în Bihor

Foto: ilustrativ

Sâmbătă, 1 iulie a.c., la ora 04.15, pe drumul comunal 184, în localitatea bihoreană Peștere,  polițiștii Compartimentului Rutier din cadrul Poliției orașului Aleșd, împreună cu cei ai Secției nr.7 de Poliție Rurală Tileagd au depistat în trafic un tânăr de 18 ani, din comuna Aștileu, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism.

În urma testării preliminare de drig, al cărei rezultat a fost pozitiv, există suspiciunea că tânărul ar fi consumat substanțe cu efect psihoactiv.

Tot sâmbătă, 1 iulie a.c., la ora 04.45, polițiștii Compartimentului Rutier din cadrul Poliției orașului Aleșd, împreună cu cei ai Secției nr.7 de Poliție Rurală Tileagd au depistat în trafic, pe același drum comunal, în localitatea Peștere, un alt tânăr, de 25 de ani, din comuna Aușeu, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism.

Și în acest caz, în urma testării preliminare de drog, al cărei rezultat a fost pozitiv, există suspiciunea că tânărul ar fi consumat subtanțe cu efect psihoactiv.

Celor doi conducători auto le-au fost prelevate probe biologice în  vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor psihoactive.

Distribuie informația
Alte știri