Două adolescente, colege de bancă, date în urmărire după ce au plecat de la cursuri şi nu au mai revenit

Două adolescente de 15 ani, colege de bancă la un liceu din Brăila, au fost date în urmărire naţională şi internaţională după ce luni au plecat de la cursuri, iar de atunci nimeni nu mai ştie nimic de ele. Asta după ce, luni seară, mama uneia dintre ele şi fratele celei de-a doua au anunţat Poliţiei dispariţia.

Cele două adolescente sunt colege de bancă la Liceul „Mihai Sebastian” din Brăila şi au plecat, luni, împreună de la cursuri, fără a reveni acasă ori la unitatea de învăţământ.

Andreea Nicoleta Pătrânoiu, are 1,65 metri, aproximativ 55 de kilograme, constituţie atletică, păr brunet, lung, ochii căprui. Ea avea geacă neagră, jeanşi, negri, pantofi sport albi.

Gabriela Antonia Colgiu are 1,60 metri înălţime, circa 50 de kilograme, constituţie atletică, păr şaten, ochii căprui. Ultima dată când a fost văzută de cunoscuţi purta o geacă aurie, jeanşi, avea un rucsac şcolar negru şi pantofi sport.

Pentru cele două s-a solicitat urmărirea la nivel naţional şi internaţional. Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care acestea se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Alte știri