Doua adolescente de 17 ani din Oradea au fost trimise in judecata pentru trafic de minori si inselaciune

Urban Nightlife

Din cercetările efectuate în cauză s-a stabilit că, în perioada iunie – iulie 2016, cele două tinere ar fi racolat, cazat și obligat alte două tinere minore, de 17 ani, să practice prostituția în folosul lor, pe raza municipiului Oradea.

Totodată, cele două sunt bănuite că la 20 iulie a.c., ar fi indus în eroare un bihorean care întreţinuse relaţii sexuale contra cost cu una dintre victime, prin prezentarea ca adevărată a împrejurării mincinoase că victima ar fi depus plângere penală la poliție împotriva sa și că solicită 600 lei pentru a-și retrage sesizarea penală, în scopul obținerii pentru sine a folosului necuvenit.

Anchetatorii au efectuat trei percheziții domiciliare în urma cărora au fost ridicate mai multe telefoane mobile, tablete, înscrisuri și, totodată, au fost puse în aplicare şase mandate de aducere.

În urma audierii celor două tinere față de acestea a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar până la 8 decembrie a.c., dată la care magistraţii au înlocuit măsura respectivă cu arestul preventiv, deoarece cele două nu au respectat condițiile impuse prin Ordonanța de control judiciar.

Primești pe whatsapp cele mai importante știri din Oradea și Bihor.  ABONEAZĂ-TE AICI, apoi apasă butonul URMĂREȘTE în aplicație 

 

Distribuie informația
Alte știri