Doua competitii de talie internationala organizate de Ars Nova, la Oradea

Ars Nova Events vine in Oradea in acest week-end cu doua competitii de talie internationala. Hip Hop International & Freedom Dance Festival. HIP HOP INTERNATIONAL se va desfasura sambata, 24 martie, incepand cu 10.00, intr-o sala special amenajata in incinta Era Park. Iubitorii acestui gen de dans sunt asteptati pentru a incuraja si a savura un spectacol desavarsit dar si de a sustine echipele care se lupta pentru o calificare la Campionatul Mondial HHI care va avea loc in luna August in Phoenix – Arizona, SUA. Un juriu de specialitate va face posibila acesta actiune, iar biletul de intrare este 20 lei pentru spectator.

FREEDOM DANCE FESTIVAL se va desfasura duminica, 25 martie, incepand cu ora 12.00 si va alinia la start dansatori din mai multe stiluri: balet, contemporan modern, open, urban, acro dance, mtv comercial, musical. Este o competitie care se afla la prima editie, adresata doar grupurilor si formatiilor si se doreste a fi o pista de lansare in lumea dansului profesionist.

Juriul este format din profesionisti ai lumii dansului romanesc,care vor sustine si workshop-uri de pregatire in vederea familiarizarii si dezvoltarii dansatorilor participanti cu diferite stiluri de dans. Intrarea este libera.

Distribuie informația
Alte știri