Două echipe de fotbal îl sprijină pe Mihai Nesu pentru construirea unui centru caritabil în Bihor

Universitatea Craiova este primul club de fotbal care se alătură și promovează proiectul Fundației Mihai Nesu dedicat construirii noului centru caritabil Sfântul Nectarie pentru copii cu boli neuro -motorii!! a anunțat pe Facebook, fostul fotbalist George Ogăraru.

Oltenii au jucat vineri cu Gaz Metan Mediaș în primul meci al anului 2020 din Liga 1. Startul partidei de pe ”Ion Oblemenco” a avut parte de un moment special, cei 22 de jucători urmând să intre pe teren cu tricouri având inscripția Fundației ”Mihai Nesu”.

Colegul lui Mihai Neșu de la FCSB, George Ogăraru, a postat pe Facebook un filmuleț în care Neșu își prezintă, virtual, planul de dezvoltare al centrului medical destinat copiilor cu probleme.

Așa a creat Mihai proiectul noului centru caritabil Sfântul Nectarie pentru copiii cu boli neuro-motorii…Trimite și tu SMS cu textul CRED la 8844 și donează 2 euro lunar către Fundația Mihai Nesu! Datorită iubirii oamenilor s-au strâns până acum 10% din fondurile necesare construirii acestui vis!! Azi e nevoie de tine !!!!, a scris Ogăraru în descrierea clipului.

Așa a creat Mihai proiectul noului centru caritabil Sfântul Nectarie pentru copiii cu boli neuro-motorii…Trimite și tu SMS cu textul CRED la 8844 și donează 2 euro lunar către Fundația Mihai Nesu!Datorită iubirii oamenilor s-au strâns până acum 10% din fondurile necesare construirii acestui vis!!Azi e nevoie de tine !!!!Mihai Nesu Foundation

Publicată de George Ogararu pe Joi, 30 ianuarie 2020
Alte știri