Două incendii au izbucnit la autoturisme staționate, în Oradea. Pompierii bihoreni au intervenit promt

În cursul zilei de marți, 7 iulie a.c., în interval de câteva minute, pompierii militari bihoreni au fost solicitați să intervină pentru stingerea a două incendii izbucnite la autoturisme staționate pe străzile Stânișoarei și Erkel Ferenc din municipiu.

Astfel, la ora 12.11, pompierii militari din cadrul Detașamentului 2 Oradea au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la o mașină parcată pe strada Stânișoarei.

Echipajele de pompieri au stins incendiul cu operativitate (în aproximativ cinci minute de la primirea apelului prin 112), reușind să împiedice propagarea acestuia la întregul autovehicul și să limiteze pagubele la materiale combustibile din compartimentul motor. Cauza probabilă a evenimentului a constituit-o un scurtcircuit electric.

La ora 12.12, un alt apelant al numărului unic 112 semnala producerea unui incendiu la un autoturism parcat pe strada Erkel Ferenc din municipiu, la adresa indicată fiind mobilizați de urgență, pompierii Detașamentului 1 Oradea.

Ca urmare a producerii evenimentului, generat, cel mai probabil, de un conductor electric defect, au ars conductori electrici și a fost afectat bordul mașinii.

Distribuie informația
Alte știri