Două incendii de natură electrică produse în weekend, la două gospodării din Bihor

Sâmbătă și duminică, pompierii militari bihoreni au acționat pentru stingerea incendiilor izbucnite la două gospodării din județ, ambele evenimente având drept cauză probabilă, un scurtcircuit determinat de conductori electrici defecți sau improvizați.

În seara zilei de sâmbătă, echipajele de pompieri ale Stației Săcueni au acționat pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă situată în localitatea Cubulcut. Incendiul, care se manifesta la sufrageria locuinței, a fost stins operativ de forțele de intervenție, pagubele fiind limitate la un televizor, un telefon și o masă.

Duminică dimineața, în jurul orei 04.05, pompierii militari din cadrul Stației Valea lui Mihai au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la o gospodărie de pe strada Morii din localitate. În momentul sosirii echipajelor la locul intervenției, incendiul se manifesta violent și generalizat la un garaj construit pe o suprafață de circa 25 metri pătrați și parțial, la acoperișul unei case lipite de construcția în flăcări, existând pericolul propagării acestora și la locuința din cadrul gospodăriei, situată la aproximativ un metru de focare.

Pentru stingerea focarelor și protecția clădirilor expuse riscului de incendiere, pompierii militari au acționat cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, timp de aproximativ două ore, reușind să salveze cele două locuințe.

În urma producerii evenimentului, au ars acoperișul garajului, bunuri depozitate în interior (două aparate electrocasnice și elemente de mobilier- rafturi din lemn) și circa 10 metri pătrați din acoperișul casei lipite de garaj.

Din fericire, nu au existat persoane rănite.

Distribuie informația
Alte știri