Două nopţi fără apă rece. Afectaţi sunt consumatorii de pe malul stâng al Crişului Repede

Compania de Apă Oradea a anunţat că în cursul nopţilor de luni spre marţi (11-12 decembrie) şi marţi spre miercuri (12-13 decembrie) întrerupe furnizarea apei potabile pentru consumatorii situaţi pe malul stâng al Crişului Repede.

Astfel, luni spre marţi, în intervalul orar 22.00 – 6.00, vor fi afectaţi consumatorii situaţi pe malul stâng al Crişului Repede, cu excepţia zonelor din Ioşia, Ioşia Nord şi Splaiul Crişanei, respectiv zonele străzilor Calea Aradului şi Decebal.

În noaptea de marţi spre miercuri, în acelaşi interval orar (22-00-6.00), vor fi afectaţi consumatorii situaţi în zonele cartierelor Ioşia, Ioşia Nord şi Splaiul Crişanei, respectiv zonele străzilor Calea Aradului şi Decebal.

Consumatorii situaţi pe malul stâng al Crişului Repede sunt sfătuiţi să îşi asigure rezervele de apă pentru acest interval de timp. În cazul în care la repunerea în funcţiune a serviciului de alimentare cu apă se observă deficienţe în parametrii de furnizare şi de calitate a apei, orădenii sunt rugaţi să sesizeze Dispeceratul central al companiei, la numerele de telefon 0259 – 430.928 sau 0359 – 410.203.

Distribuie informația
Alte știri