Două nopţi fără apă rece, pe malul stâng al Crişului Repede

CAO îşi anunţă consumatorii situaţi pe malul stâng al Crişului Repede că, în cursul nopţilor de 19/20 şi 20/21 martie, furnizarea apei potabile se va întrerupe total. În intervalul orar 22 şi 7, de luni spre marţi, vor fi afectaţi consumatorii situaţi pe malul stâng al Crişului Repede (cu excepţia zonelor din Cartierele Grigorescu, Ioşia, Ioşia Nord şi Splaiul Crişanei, respectiv zonele străzilor Calea Aradului şi Decebal).

În schimb, marţi spre miercuri, în acelaşi interval orar vor fi afectaţi consumatorii situaţi pe malul stâng al Crişului Repede din zonele Cartierelor Ioşia, Ioşia Nord şi Splaiul Crişanei, respectiv zonele străzilor Calea Aradului şi Decebal.

Acest lucru se datorează efectuării lucrărilor de spălare programată a magistralelor de alimentare cu apă. Unele reţele stradale de apă se vor spăla prin intermediul hidranţilor de incendiu.

Compania de Apă roagă consumatorii să îşi asigure rezervele de apă pentru acest interval de timp și își cere scuze pentru inconvenientele provocate. În cazul în care la repunerea în funcţiune a serviciului de alimentare cu apă se observă deficienţe în parametrii de furnizare şi de calitate ai apei, vă rugăm să transmiteţi orice sesizare la Dispeceratul central al companiei, la numerele de telefon 0259 – 430.928 sau 0359 – 410.203.

Distribuie informația
Alte știri