Două oferte pentru introducerea rețelei de distribuție a gazelor naturale în Sânmartin

Primăria Sânmartin a anunțat joi, 15 septembrie, deschiderea ofertelor depuse pentru proiectarea și execuția lucrărilor din cadrul proiectului „Înființare rețele inteligente de distribuție a gazelor naturale în comuna Sânmartin, județul Bihor”.

La procedura de licitație s-au înscris cinci firme și asocieri de firme, fiind depuse două oferte: cea a asocierii formată din operatorii economici Gavella Com, Distrigaz Vest, Distrigaz Vest Construcții, Safit Inst și Gazmind, respectiv cea a asocierii alcătuită din societățile Inspet, Instal Group, Jet Construct Pipe și Proconsult Tech.


Urmează etapele de evaluare tehnică și financiară a ofertelor. Câștigătorul licitației va avea la dispoziție 4 luni pentru proiectare și 24 de luni pentru execuția lucrării.
♦️Proiectul este finanțat prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, iar valoarea estimată a lucrărilor este de 74 milioane de lei fără TVA.


În urma implementării acestui proiect, se va înființa o rețea de 128,15 km de distribuție a gazelor, cu funcționalități inteligente, prin conceptul SMART ENERGY TRANSMISSION SYSTEM, la care vor fi racordați cel puțin 4020 de consumatori din comună.

Distribuie informația
Alte știri