Două persoane care au fost prinse în flagrant la Oradea, reținute pentru trafic de droguri de risc 

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Oradea, au documentat activitatea infracțională a două persoane cercetate pentru trafic de droguri de risc.

Acestea au fost prinse în flagrant delict, în municipiul Oradea, în timp ce ar fi deținut asupra lor aproximativ 80, respectiv 40 de grame de canabis (drog de risc), destinate comercializării.

Din actele de urmărire penală a reieșit faptul că una dintre persoane ar fi deținut și comercializat, în mod repetat, diferite cantități de canabis, iar, la data de 18 martie a.c., ar fi achiziționat de la cealaltă, drogul de risc, în scopul revânzării.

Ieri, 18 martie, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Oradea au dispus reținerea celor două persoane, cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc.

Astăzi, 19 martie, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bihor a dispus arestarea preventivă a acestora, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Distribuie informația
Alte știri