Doua prostituate care, in vara, au drogat si jefuit un sofer turc au fost arestate

O femeie de 35 de ani, din comuna Cefa şi alta de 33 de ani, din Oradea sunt bănuite de poliţiştii orădeni că, la 14 iunie, într-o parcare din localitatea bihoreană Borş, ar fi acostat un cetăţean turc care parcase acolo autotrenul pe care îl conducea, căruia i-ar fi propus să întreţină relaţii sexuale contra cost. În acest context, victima a baut împreună cu cele două femei cafea, în care acestea, profitând de neatenţia sa, au introdus substanţe narcotice, cauzându-i o stare de inconstienţă şi somn profund, au pătruns în cabina autotrenului şi au sustras în total 1.700 euro, în diferite monede.

Miercuri, cele două au fost reţinute pentru 24 de ore în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor, iar joi, 8 decembrie a.c., au fost prezentate la Judecătoria Oradea, cu propunere de arestare preventivă. Magistraţii au emis pe numele acestora mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Poliţiştii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea continuă cercetările pentru documentarea întregii eventuale activităţi infracţionale a celor în cauză.

Distribuie informația
Alte știri