Două tinere din Bihor, date dispărute

Marți, 1 noiembrie a.c., în jurul orei 11.00, polițiștii din cadrul Municipiului Salonta au fost sesizați de familia unei minore –  KISS ALEXANDRA FRIDERIKA, de 17 ani, din localitatea Tinca, județul Bihor, că, în cursul zilei de luni, 31 octombrie 2022, în jurul orei 08.00, aceasta a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

SEMNALMENTE: aproximativ 1,55 înălțime, aproximativ 40 de kg., constituție slabă, faţă ovală, ochi căprui, păr șaten închis, de lungime medie. ÎMBRĂCĂMINTE: Blugi gri închis, bluză sport, gri deschis, cu glugă, geacă cu model floral și pantofi sport negri.

Marți, 1 noiembrie a.c., la ora 12.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Salonta au fost sesizați de familia unei tinere de 20 de ani, din municipiul Salonta, județul Bihor– VARGA BARBARA ZSUZSÁNNA – că în cursul zilei de luni, 31 octombrie 2022, în jurul orei 09.40, aceasta a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

SEMNALMENTE: înălţime 1,50 m, greutate aproximativ 40 de kg., constituție slabă, faţă ovală, ochi albaștri, păr blond, de lungime medie. ÎMBRĂCĂMINTE: Geacă neagră, pantaloni negri, de catifea și bocanci crem, cu talpă neagră. Aceasta poartă un rucsac albastru.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu aceste persoane sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112!

Distribuie informația
Alte știri