Doua titluri mondiale pentru Ars Nova Dance Academy, in Croatia

Ars Nova Dance Academy a participat intre 23 si 27 mai, la Porec, in Croatia, la competitia Dance Star, un campionat mondial, la care au participat 7.000 de dansatori, din toata lumea.

Echipa din Oradea a avut in componenta  18 dansatori, 4 coregrafii selectate la Calificarile Dance Star din Cluj-Napoca.

Cele patru coregrafii au performat pe scena in fata unui public numeros si au fost jurizate de personalitati calificate in domeniul dansului. Dupa 1 an de munca si multe ore de pregatire, echipa a castigat 2 titluri de campioni mondiali, un loc 3 si un loc 4: Lost in the dark – Locul I, The Hunter (Alexandra Marami) – Locul III, Flawless Stars – Locul I, Pink Panther (Diana Tirla) – Locul IV.

Antrenoarea fetelor este  prof. antrenor  Teodora Lazuran iar echipele au avut urmatoarea componenta:

Lost in the Dark:

Bondor Vanessa,  Fazekas Sonia, Florescu Bianca,  Iacobescu Alina, Magda Darius, Popa Flavius, Marami Alexandra, Stanciu Anastasia, Tirla Diana

 Flawless Stars:

Dana Maria, Baran Giulia, Cocos Daria, Craciun Maria, Moldovan Natalia,  Petrut Natalia, Stanciu Stefania, Tatar Daria, Trip Ianisia,  Aron Hanna, Boldis Raisa

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri