Două tractoare căutate de autorităţi în valoare de 60.000 de euro, descoperite la Borş

Vineri dimineață, în jurul orei 06.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Borş, s-a prezentat în vederea efectuării formalităţilor de frontieră, cetăţeanul român Ioan Ș., în vârstă de 50 de ani, conducând un automarfar marca Volvo, cu semiremorcă marca Kogel, ambele înmatriculate în România, pe care transporta două tractoare marca NEW HOLLAND.

În urma verificărilor specifice efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că pentru cele două tractoare era emisă o alertă de către autoritățile din Olanda, din anul 2015, acestea figurând ca ”bunuri căutate pentru confiscare”. Tot ei au observat urme de modificări prin ștergere la seriile de caroserie, suspectând astfel contrafacerea seriilor.

Șoferul nu a putut face dovada provenienței celor două tractoare, el declarând că este angajatul firmei de transport căreia îi aparțin mijloacele de transport și nu ştia că acestea se află în atenția autorităților.

Cele două tractoare, în valoare de aproximativ 60.000 de euro, au fost indisponibilizate la sediul intituției până la finalizarea cercetărilor, în cauză poliţiştii de frontieră întocmind acte de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire.

Foto: politiadefrontiera.ro

Distribuie informația
Alte știri