Două trofee adjudecate de Tengo Salonta la Cupa României

Tengo Salonta a fost singura echipă care a reușit să se impună la două categorii la Cupa României Boromir la fotbal-tenis, competiție desfășurată în perioada 2-4 iulie la Constanța.

Salontanii și-au asigurat două locuri întâi, la juniori I și la U21 mixt, încheind pe locul secund la proba de seniori mixt, iar la feminin au urcat pe ultima treaptă a podiumului.

Evenimentul organizat de Federația Română de Fotbal-Tenis Cluburi și Asociații Județene a beneficiat de participare numeroasă, mai ales la seniori, unde nu mai puțin de zece formații au luptat pentru cucerirea trofeului pus în joc. În urma tragerii la sorți, Tengo Salonta a fost repartizată într-o grupă dificilă, alături de Comexim Lupeni, CSM Slatina, Nord-Vest Cluj-Napoca și CSM Alexandria, încheind pe locul trei cu două victorii și tot atâtea înfrângeri. Bazându-se pe aportul a trei jucători salontani (Nagy Darius, Alex Sorean și Vasile Sorean jr.), CSM Slatina a câștigat mai întâi grupa, apoi și disputa din semifinală cu GMA Târgu Mureș, iar în finală a depășit UNEFS București, după un meci spectaculos. Din lotul echipei Tengo au făcut parte: Marc Bence, Lăzău Norbert, Illyés Gergö, Bagosi István, Denis Purjea.

Juniorii I de la Salonta au încheiat pe primul loc, depășindu-și toți adversarii, lotul fiind format din: Suciu David, Halász Daniel, Kádár Imre, Szijjártó Ticián, Turzó Nándor.

Tot pe primul loc au terminat și componenții echipei U21 mixt, în formula: Marc Bence, Lăzău Norbert, Andreea Neag, Alexandra Tamba.

Cvintetul Nagy Darius, Andreea Neag, Mădălina Istrate, Marc Bence, Lăzău Norbert a ocupat locul doi în proba mixtă a seniorilor, pierzând la mare luptă, în meciul decisiv de simplu disputa cu UNEFS București.
Echipa feminină s-a clasat pe ultima treaptă a podiumului evoluând în formula: Andreea Neag, Mădălina Istrate, Alexandra Tamba, Andreea Junjean, Szathmari Beatrix.

Juniorii II au terminat pe locul 4 în formula Kertmegi Dávid, Szatmári Levente, Alexandra Tamba, Andreea Junjean, Szathmári Beatrix.

Celelalte cluburi învingătoare la Cupa României Boromir au fost CSM Slatina (seniori), Comexim Lupeni (senioare), Unefs București (seniori mixt), CSU ASE București (Open) și Nord-Vest Cluj-Napoca (juniori II).
Competitia a fost transmisa in direct pe internet, iar inregistrarile sunt disponibile pe canalul de YouTube al AJFTB

Distribuie informația
Alte știri