Doua zile fara apa calda. Care e zona afectata

Parte din oradenii care locuiesc in zona centrala  raman fara apa calda, doua zile. Lipsa apei calde este cauzata de lucrările de racordare la sistemul de termoficare a imobilelor aflate pe strada Vasile Alecsandri. E vorba de cei care stau pe străzile General Traian Moşoiu, Mihai Viteazul, Piaţa 1 Decembrie, Vasile Alecsandri şi Independenţei.

Cei de la Termoficare dau asigurari ca agentul termic va reveni marţi la ora 20. Astazi ,raman fara apă caldă între orele 8 şi 20 si consumatorii cu puncte termice proprii de pe străzile Aviatorilor și Buzăului. In acest areal, muncitorii de la Termoficare pregatesc o nouă etapă de înlocuire a conductelor racordului termic primar la PT 913.

„Pentru informaţii suplimentare, oradenii pot suna la dispeceratul de urgență TelVerde 0 800 070 800 (număr apelabil gratuit din toate rețelele fixe și mobile)”.

Distribuie informația

Sogema face angajări. Se caută muncitori calificați și necalificați pentru croit, călcat, cusut cu mașina și cusut manual. Informații suplimentare la numerele de telefon: 0359412081 și 0773964846

Alte știri