Doua zile fara apa calda. Care e zona afectata

Parte din oradenii care locuiesc in zona centrala  raman fara apa calda, doua zile. Lipsa apei calde este cauzata de lucrările de racordare la sistemul de termoficare a imobilelor aflate pe strada Vasile Alecsandri. E vorba de cei care stau pe străzile General Traian Moşoiu, Mihai Viteazul, Piaţa 1 Decembrie, Vasile Alecsandri şi Independenţei.

Cei de la Termoficare dau asigurari ca agentul termic va reveni marţi la ora 20. Astazi ,raman fara apă caldă între orele 8 şi 20 si consumatorii cu puncte termice proprii de pe străzile Aviatorilor și Buzăului. In acest areal, muncitorii de la Termoficare pregatesc o nouă etapă de înlocuire a conductelor racordului termic primar la PT 913.

„Pentru informaţii suplimentare, oradenii pot suna la dispeceratul de urgență TelVerde 0 800 070 800 (număr apelabil gratuit din toate rețelele fixe și mobile)”.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri