Dr. Ionuț Leahu, medic implantolog, oferă dantura perfectă în 24 de ore, la clinica din Oradea

Distribuie pentru prietenii tăi:

Proteza mobilă nu mai reprezintă de mult ultima soluție. În ziua de astăzi, oricine își dorește dinți ficși poate să se bucure din nou de aceasta în doar 24 de ore, cu implanturi dentare. Clinicile Dentare Dr. Leahu Oradea dispun de tehnologie medicală de ultimă generație și medici specialiști în implantologie și vin cu soluții revoluționare chiar și pentru pacienții care au rămas fără niciun dinte, persoanele cărora li s-a spus că proteza mobilă este ultima soluție și pacienților cu dinți compromiși.

Implant dentar pentru toți dinții lipsă – dantură fixă în 24 de ore

Tehnica SKY fast&fixed, disponibilă în Clinicile Dentare Dr. Leahu Oradea, este o metodă de reconstrucție totală a danturii cu ajutorul implanturilor dentare, 6 implanturi în maxilar și 4 în mandibulă. Avantajul acestui sistem de implanturi dentare este rapiditatea, pacientul primește în 24 de ore o dantură fixă cu care poate mânca și poate să se integreze din nou în societate. Astfel, acesta nu va fi nevoit să stea nici măcar o zi fără dinți. Această tehnică de refacerea a întregii danturi necesită o singură intervenție chirurgicală în care se fac extracțiile dinților, se reface osul, după caz, și se inseră implanturile pe care pacientul urmează să primească o lucrare protetică fixă, provizorie, pe care o va înlocui la 6 luni cu o lucrare pe termen lung.

Clinicile Dentare Dr. Leahu Oradea oferă soluții stomatologice pentru orice tip de afecțiune ce poate apărea la nivelul cavității orale, de la probleme dentare minore până la reconstrucția totală a danturii.

„Noi întotdeauna am fost o echipă la dispoziția pacientului. Atunci când acesta a luat decizia că este momentul pentru a-și recăpăta sănătatea orală și dantura fixă, noi întotdeauna am spus că putem începe din următorul moment să îl ajutăm”, explică Dr. Ionuț Leahu, medic implantolog.

Astfel, oricine își dorește dinți ficși poate beneficia de implant dentar în cadrul clinicii stomatologice Dr. Leahu din Oradea. Fie că există suficient os în care acestea să fie incluse, fie că nu există aproape deloc, există întotdeauna soluții. Mai mult decât atât, implanturi dentare SKY fast&fixed redau dantura fixă în 24 de ore și zâmbetul pacienților indiferent de vârstă.  

Cine poate beneficia de dinti ficsi într-o zi

La Clinicile Dentare Dr. Leahu Oradea, pot beneficia de implanturi dentare SKY fast&fixed pentru restaurarea întregii danturi în 24 de ore pacienții care își doresc să aibă din nou dinți ficși, o viață normală și nu în ultimul rând demnitate. Din fericire, există soluții pentru fiecare caz, indiferent de complexitatea lui, iar echipa de medici dentiști specialiști este pregătită să facă față oricărei provocări. Pacienții cu diabet, afecțiuni cardiovasculare, osteoporoză, se pot bucura și ei de avantajele implanturilor dentare realizate într-o singură zi, cu respectarea indicațiilor ce asigură succesul tratamentului. În cazul diabeticilor este necesar ca glicemia să fie ținută sub control, în timp ce la persoanele cu osteoporoză, care nu mai au os suficient care să ofere stabilitate implanturilor dentare, se reface osul prin proceduri de adiție osoasă.

Cât durează o dantură perfectă în 24 de ore, realizată la clinica Dr. Leahu din Oradea

Sistemul SKY fast&fixed este o soluție pe termen lung. Implanturile dentare pot rezista chiar toată viața, dacă pacientul menține o igienă orală corectă și merge periodic la medicul dentist. Controalele la 4-6 luni la stomatolog pentru verificarea implanturilor dentare și igienizarea lucrărilor protetice au rolul de a preveni afecțiunile care pot apărea și de a crește durata de viață a implanturilor. Pacienții se pot bucura de noua dantură chiar și pentru tot restul vieții dacă vizitează periodic medicul stomatolog, respectă indicațiile primite și realizează acasă o igienă orală riguroasă, prin periajul dentar de 2 ori pe zi, folosirea dușului bucal și a apei de gură.

Medicul implantolog Ionuț Leahu, CEO și fondator Clinicile Dentare Dr. Leahu

„Întotdeauna mi-am dorit să pot oferi pacienților mei sănătate reală și o experiență excepțională. Mi-am construit afacerea din dorința ca fiecare român să aibă acces la tratamente stomatologice moderne, de calitate. Pentru mine, pacientul fericit este partenerul care mă ajută să îmi duc mai departe visul. Am ales medicina dentară din pasiune pentru zâmbetele oamenilor. Prin ambiție, dăruire, multă muncă și perseverență am reușit să câștig prietenia și încrederea pacienților și să le ofer tratamente stomatologice de calitate”, Dr. Ionuț Leahu, CEO și fondator Clinicile Dentare Dr. Leahu, medic implantolog.

Situată în Complexul Luceafărul, pe Str. Calea Aradului nr.4A, clinica dentară Dr. Leahu din Oradea dispune de 8 scaune și o echipă de medici dentiști specialiști pregătită să ofere sănătate reală, experiențe stomatologice excepționale și o dantură perfectă în 24 de ore.

Advertorial

Vinzi sau cumperi? Ai oferte de angajare? Oradeaindirect.ro publică AICI anunțurile tale de mică publicitate. Pentru informații suplimentare, scrie-ne la adresa office@oradeaindirect.ro

Alte știri