Dragan Zekovic a semnat un nou angajament cu CSM CSU Oradea

Dragan Zekovic își continuă activitatea alături de CSM CSU Oradea. Baschetbalistul ex-iugoslav, înalt de 2.09 metri a ajuns la un acord cu echipa alături de care a câștigat titlul de campion al României pentru un nou angajament, după ce inițial părțile conveniseră asupra continuării înaintea suspendării sezonului competițional 2019/20.

Jucător de pozițiile 4-5, în vârstă de 33 ani, Zeko s-a alăturat echipei orădene pe parcursul sezonului competițional 2018/19. El s-a potrivit perfect în angrenajul echipei roș-albastre, calitățile sale completându-le pe cele ale colegilor săi, dar și cu planurile staff-ului tehnic.

Zekovic se află în fața celui de-al 14-lea sezon al carierei. El a avut primul angajament în sezonul 2005/06, alături de Atlas Novi Belgrad. A trecut apoi la Arkadia Traiskirchen Lions, unde a fost coleg cu Titus Nicoară. Ulterior a jucat pentru Steaua Roșie Belgrad, OKK Belgrad și KK Novi Sad.

Pe parcursul zilelor trecute CSM CSU Oradea a parafat noi înțelegeri cu Nikola Markovic, Giordan Watson și Arturas Valeika.

Distribuie informația
Alte știri