„Dragobete caritabil”, cu Mirela Niță Lupu și Sebastian Lupu, la Teatrul Regina Maria din Oradea

Toți cei care doresc să sărbătorească dragostea alături de Rotary Club Oradea Art Nouveau sunt invitați marti, 21 februarie, de la ora 19.00, la Teatrul Regina Maria din Oradea, la cea de-a IV-a ediție a evenimentului intitulat „Dragobete caritabil”. 

La Sala Mare a Teatrului Regina Maria va avea loc spectacolul BULETINISTA, o poveste de dragoste, o comedie romantică, interpretată de Mirela Niță Lupu și Sebastian Lupu, care este oferită pro bono de Teatrul Artemotion din Oradea pentru proiectul de restaurare o orgii din Sinagoga Sion inițiat de Rotary Club Oradea Art Nouveau.

Mai puteți achiziționa bilete, începând cu ora 12, de la agenția de bilete a Teatrului Regina Maria.

„Participând la acest eveniment, contribui la proiectul de restaurare a orgii din Sinagoga Sion, îți aduci aportul tău important pentru readucerea la viață a muzicii în acest minunat lăcaș de cultură. De asemenea, în cadrul acestui eveniment ai posibilitatea să achiziționezi pe bază de donație obiecte hand made, mărțișoare și suveniruri tradiționale ce simbolizează iubirea, primăvara și renașterea naturii”, anunță organizatorii.

Distribuie informația
Alte știri