Harta dragostei. Mii de oradeni isi cauta parteneri pe site-urile de dating

<a href="https://pixabay.com/users/Clker-Free-Vector-Images/">Clker-Free-Vector-Images</a> / Pixabay

În ianuarie, toţi cei singuri îşi caută cu înfrigurare jumătatea, releva o statistaica prezentata, zilele trecute de site-ul de dating sentimente.ro. Acest lucru este pus pe seama faptului că melancolia sărbătorilor petrecute fără un partener ne ajunge din urmă, dar şi că urmează Ziua Îndrăgostiţilor, pe care nimeni nu vrea să o petreacă din nou singur.

Care este situatia dragostei in Romania, la inceput de 2019, s-au intrebat administratorii portalului de matrimoniale iar apoi au redactat o harta a iubirii , pe judete. Deloc surprinzator, pe primul loc al clasamentului acestuia, se afla Bucuresti, cu aproximativ 60.000 de utilizatori, urmat de Cluj-Napoca, cu aproximativ 10.000 de utilizatori si Iasi cu aproximativ 9000 de utilizatori.

Potrivit sursei citate, 5231 de oradeni s-au inscris ca utilizatori sentimente.ro, dintre care jumatate sunt interesati de casatorie. Varsta medie este de 34 de ani la femei si 38 de ani la barbati.

La nivel national, Leii, Racii, Capricornii si Taurii ocupa cea mai mare pondere dintre utilizatori dar in Oradea, cea mai prezenta zodie in rendul utilizatorilor sentimente.ro este zodia Pestilor. Vezi harta dragostei

Clker-Free-Vector-Images / Pixabay

 

 

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri