Dramă cumplită: O mamă și-a pus capăt zilelor, la scurt timp după ce copilul ei de 4 ani a murit înecat în piscină

Un copil de 4 ani s-a înecat, miercuri, 28 septembrie, în piscina din curte, în timp ce se afla în îngrijirea mamei. Aceasta și-a pus capăt zilelor, fiind găsită joi dimineața spânzurată.

Într-o secundă de neatenție, băiatul a ieșit din casă și a mers la piscină. Acolo a fost găsit fără viață. Oamenii au sunat imediat la 112, iar medicii au încercat zeci de minute să îi repornească inima. 

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti au fost sesizaţi, prin 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că un copil s-a înecat. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde, din primele verificări, au constatat că un minor de 4 ani, care se afla în grija mamei, ar fi căzut într-o piscină situată în curtea locuinţei. Din nefericire, a fost declarat decesul copilului, cadavrul fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Când medicii au declarat decesul, mama copilului a luat-o la fugă spre un câmp din apropiere. Nu a suportat gândul că va rămâne pentru totdeauna fără copilul cel mic.  

Zeci de polițiști, pompieri și jandarmi, dar și localnici, au pornit în căutarea ei. După 6 ore de căutări, femeia de 34 de ani a fost găsită fără viață pe un câmp din apropierea casei.   

Distribuie informația
Alte știri